Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii la cheie

Membru Bizoo de 15 ani.
2.93
3 stars: Normal
15 pareri

Tableta industriala Newland NQuire Tough Tab 8

0 stars: 0.00 din 0 pareri

404417 lei Lei
Brand
ART002350SED
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Informatii produs

Tableta Industriala NEWLAND, construita sa reziste....

Proiectat pentru a fi utilizat intr-o varietate de medii extreme, NQuire Tough Tab 8 este tableta perfectă pentru a rezista la tot ceea ce aveti nevoie . Realizat de un Intel Quad-Core pe 64 de biți. procesor și Windows 10 Pro, tabelul NQuire Tough 8 aduce integrarea perfectă in sistemele dvs. de afaceri, rămanand in același timp o soluție viabilă pentru buget.

Tableta a fost concepută special pentru a spori eficiența forței de muncă din mediul de afaceri și pentru a vă mobiliza echipele gata să păstreze legătura cu peisajul in continuă evoluție pe care intreprinderile moderne o desfășoară acum.Tastatura NQuire Tough 8 stabilește standardul pentru tablete dure pentru afaceri, cu ecranul multifuncțional de 8, realizat din sticlă Corning Gorilla Glass, pentru a oferi cea mai bună protecție a ecranului pentru fiecare mediu.

Tableta clasificată IP-67 poate rezista la submersie in apă, in medii cu praf și a fost testată riguros pe picături atat pe podele din oțel, cat și pe ciment.

Display: 8'' - 800 x 1280 pixels
Sistem de operare: Windows 10 Pro
CPU Processor: 1.33GHz up to 1.83GHz, 64-Bit Quad Core, Chip: Intel@ Atom Z3735F
Comunicatie: WiFi 802.11 b/g/n, 2.4GHz, 3G, BT 4.0
Senzori: GPS, Gravitatie
Camera secundara: 5MP cu Auto focus
Baterie: 8.000 mAh Lithium-polymer
Protectie certificata IP67, rezistenta la cadere de la 1.2 m.
Include integrat cititor coduri de bare 2D.
Servicii incluse - Livrare in localitatile principale. Va rugam sa ne contactati pentru detalii. Plata in numerar ramburs la curier se achita de client (aproximativ 15 Lei).

- Asistenta pentru conectare si utilizare.
- Optional, puteti folosi acest dispozitiv cu aplicatii din portofoliul Sedona sau puteti ne comanda aplicatii personalizate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura