Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii la cheie

Membru Bizoo de 15 ani.
2.93
3 stars: Normal
15 pareri

Aplicatie Sedona Menisto Meniu QR Code pentru restaurante

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ART002060SED
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sedona Menisto Meniu QR Code pentru Restaurante.

Cu Sedona Menisto oferiti meniu pe telefon clientilor restaurantului, sporind interactiunea cu acestia in timp ce respectati normele de prevenire a raspandirii virusului COVID-19 adoptate de ANVSA.

Prin scanarea unui cod QR afisat pe masele restaurantului, clientii vizualizeaza in browserul telefonului meniul restaurantului. In plus, pot plasa comanda si transmite mesaje chelnerului.  

Sedona Menisto este disponibil in 3 variante :

STANDARD – Gratuit primul an; 10 Euro / luna din anul 2.
PREMIUM – 20 Euro / luna
ENTERPRISE – Se oferteaza in functie de functionalitati dorite si numarul de restaurante.

Serviciile de implementare sunt disponibile in 3 variante :

REMOTE : 20 Euro . Implementarea se face de la distanta, cu importul articolelor in format Excel. In cazul in care folositi un program din portofoliul Sedona oferim gratuit serviciul de preluare a listei de articole. Serviciul nu include incarcare poze si personalizare aspect meniu.
CU DEPLASARE, maxim 200 produse: 50 Euro . Implementarea se face la sediul clientului in Bucuresti si Ilfov, sau de la distanta. Adaugarea produselor se poate face inclusiv preluand formatul actual de meniu (Word, pdf, website, etc.). Include adaugare poze produse puse la dispozitie de client.
CU DEPLASARE, maxim 500 produse: 100 Euro . Implementarea se face la sediul clientului in Bucuresti si Ilfov, sau de la distanta. Adaugarea produselor se poate face inclusiv preluand formatul actual de meniu (Word, pdf, website, etc.).  Include adaugare poze produse puse la dispozitie de client.  

Pentru tuturial video de utilizare click aici. Cuprinde informatii despre adaugare/modificare/stergere produse, configurarea meselor si configurarea chat ospatar.  

Sedona ofera optional productie de coduri QR pentru aplicare pe masa, in diverse formate (pe suport vertical, autocolante, tiparituri plastifiate ce se pot spala, s.a.). Puteti cere o oferta completand formularul de contact.

Pretul placutelor cu cod QR in format standard : 1,5 Euro / buc.  

Avantajele unui meniu QR code Sedona Menisto:

Clientii nu trebuie sa instaleze o aplicatie.
Scanarea codurilor QR este un comportament natural al consumatorilor tineri.
Administratorii restaurantelor pot modifica produsele din meniu usor, rapid si fara costuri
Fata de un meniu electronic in format pdf, meniul Sedona Menisto este interactiv, organizat pe categorii si se incadreaza pe ecranul telefonului fara sa fie nevoie de zoom (este responsive).
Permite comunicare cu personalul restaurantului.
Economiseste costuri prin eliminarea meniurilor tiparite, ce trebuie inlocuite periodic din cauza uzurii si a modificarilor in meniu.
Creste retentia clientilor, acestia putand pastra pagina restaurantului pentru comenzi de acasa.
Clientii pot “rasfoi” meniul pe telefon pe toata perioada petrecuta in local.
Integrare cu sistemul POS (Freya sau Sedona) la varianta ENTERPRISE.
Integrare cu Facebook: produsele din meniu pot fi distribuite pe Facebook, iar astfel restaurantul este promovat catre prietenii clientilor.
Statistici si grafice: administratorul restaurantului poate vizualiza statistici si grafice pentru produsele accesate de clienti.

*Preturile exprimate in Euro nu includ TVA Servicii incluse Tutorial video pentru folosire.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura