Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii la cheie

Membru Bizoo de 15 ani.
2.93
3 stars: Normal
15 pareri

Panou publicitar LED suspendat unidirectional, A2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

375 lei Lei
Brand
ART3880SED
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Panou publicitar LED suspendat unidirectional, A2, telescopic, orizontal/vertical, 500x700mm.

Informatii produs

Panoul publicitar LED unidirectional ultraslim telescopic suspendat abcMIX este un produs extrem de potrivit spatiilor comerciale, atat deasupra cailor de acces pentru clienti, cat si in proximitatea caselor de marcat.

De asemenea, un produs eficient pentru promovarea brandului companiei.

Panoul publicitar LED suspendat telescopic fiind disponibil in varianta B2 isi regaseste aplicatia intr-o serie intreaga de domenii de activitate.Acesta este prevazut cu un sistem de reglare pe vertical de tip telescop, precum si cu un mecanism de ajustare in plan orizontal.

Datorita celor doua posibilitati de reglare, in plan orizontal si in plan vertical, acest panou publicitar poate fi montat atat in tavan, cat si pe perete.

De asemenea, panoul publicitar poate fi montat atat in varianta portrait, cat si landscape.

Spre deosebire de variantele similare existente acest panou publicitar are LED-urile dispuse periferic pe toate laturile asigurand astfel o distrtibutie uniforma a luminii.

Panoul publicitar unidirectional LED suspendat telescopic se poate echipa cu print-uri personalizate (folie print UV), continand atat text cat si imagine.

Mai mult decat atat, echiparea acestuia cu LED-uri de foarte buna calitate genereaza o luminozitate de pana la 7000 lux, ceea ce asigura o foarte buna vizibilitate de la o distanta suficienta cat sa capteze atentia potentialului cumparator.

Tip montaj: suspendat
Tip: orizontal/vertical
Model: A2 telescopic
Inaltime: 700mm
Tensiune (V): 12VDC
Dimensiuni (mm): 5000x700mm
Putere: 9.5W
Temperatura de culoare (K): 6000K
Grad de protectie (IP): IP20

Servicii incluse - Livrare gratuita pentru clientii cu contract de service, precum si pentru comenzi in valoare totala de 200 Lei sau mai mari.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura