Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii la cheie

Membru Bizoo de 16 ani.
3.06
3 stars: Normal
16 pareri

Tester apa potabila SJ Wave 18-in-1 cu 100 benzi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

120 lei Lei
Brand
ART4276SED
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Tester apa potabila SJ Wave 18-in-1 cu 100 benzi .

Informatii produs:

Tester apa potabila SJ Wave 18-in-1 cu 100 benzi | pH, duritate, clor, plumb, fier, cupru, nitrati, nitriti, flor, acid cyanuric, sulfat, nichel

Caracteristici:

Nivel PH: 6-9
Recomandat pentru: Orice sursă de apă la domiciliu, inclusiv apă potabilă, apă de puț, apă de la robinet, apă de piscină, apă de spa, apă de cada cu hidromasaj și apă de acvariu. Orice sursă de apă de acasă, inclusiv apă de băut, apă de puț, apă de la robinet, apă de piscină, apă de spa, Apa cu hidromasaj și apă de acvariu
Tip Test: Testul de apă potabilă
Numar de unitati: 100 benzi
Seturile de testare a apei SJWAVE 18 în 1 pentru apă potabilă, piscină, spa, acvariu și cada cu hidromasaj sunt un kit complet care testează apa pentru 18 parametri, inclusiv cinci teste sensibile pentru clor, fier, cupru, nitrit și sulfat și alte 13 teste esențiale pentru clor liber, clor total, duritate totală, alcalinitate, carbonat, pH, plumb, fier, cupru, nichel, zinc, nitrat și nitriți.

Include tub de testare și picurător pentru colectarea ușoară a probelor, oferind rezultate precise și fiabile in doar 2 minute.  

Setul de testare a apei potabile vine cu 8 pungi sigilate, fiecare conținând 10 sau 20 de benzi pentru un test specific. Fiecare pungă are un agent uscat pentru a păstra calitatea benzilor mai mult timp.

Benzile de testare a apei dintr-un ambalaj deschis trebuie folosite în 90 de zile, în timp ce ambalajele nedeschise pot dura până la 2 ani.

Produs in: Australia

Servicii incluse
- Livrare in localitatile principale. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura