Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii la cheie

Membru Bizoo de 15 ani.
2.93
3 stars: Normal
15 pareri

Mini sistem cu Program de gestiune

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1788 lei Lei
Brand
ART001549SED
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Informatii produs Strictul necesar pentru un comert modern. Acest mini sistem cu program de gestiune este potrivit in orice magazin in care se comercializeaza produse etichetate cu coduri de bare.

Acest sistem NU INCLUDE computer. Pretul contine DISCOUNT de pachet.

Programul va ajuta la evidenta stocurilor, la emiterea de bonuri pe casa de marcat si la emiterea de facturi. Cerintele hardware fiind scazute, poate fi instalat aproape pe orice tip de computer (laptop, desktop, POS), nou sau reconditionat. In cazul in care nu detineti un computer, puteti alege din oferta noastra.

Sistemul include:

Datecs DP25 BT. Toate serviciile sunt incluse pentru orice judet: livrare, intocmirea dosarului pentru DGFP, fiscalizare, instruire.

Cititor coduri de bare Motorola LS1203. Poate scana de la o distanta de 20-30 cm datorita tehnologiei laser. Garantie 2 ani. Stand inclus. Livrare gratuita.

Program Facturis varianta Magazin. Tine evidenta stocurilor si vanzarilor, intocmeste documente de contabilitate primara si retine datele clientilor pentru facturare. Se poate testa gratuit 30 de zile. Licenta inclusa in acest pachet este valabila 1 an, iar apoi pretul anual al licentei pentru varianta Magazin este de 200 Lei, tva inclus.

Servicii de instalare si instruire. Pentru Mun. Bucuresti, jud. Ilfov si Mun. Constanta aceste servicii se asigura la sediul clientului, iar pentru celelalte arii geografice se asigura remote (prin internet si telefon).

Optionale recomandate:

Computer reconditionat format din unitate desktop Dell cu doua porturi seriale RS232, monitor TFT 17, licenta Windows 7 Refurbished la 800 Lei, tva inclus.

Computer nou format din unitate desktop, monitor TFT 19 wide, licenta Windows 7, la 1900 Lei, tva inclus.

Sertar de bani Mediu, metalic, la 180 Lei, tva inclus. Sertarul se deschide automat la emiterea bonurilor sau manual din cheie.

Cantar cu conectare la computer, precum SWS PMK 15kg la 440 Lei.

Avantaje:

Pret redus fata de cumpararea separata a componentelor.

Asistenta gratuita pentru folosirea programului Facturis.

Casa de marcat permite conectarea unui sertar de bani pentru deschidere automata.

Programul permite conectarea unui cantar pentru preluarea automata a greutatii.

Primiti gratuit placute din plastic cu inscriptiile obligatorii Pastrati bonul si Protectia consumatorilor.

Daca nevoile afacerii cresc, se poate face upgrade catre programul Sedona Retail, ce ofera functionalitati avansate, cu preluarea nomenclatorului de produse din Facturis si achitarea diferentei de pret. Echipamente sunt compatibile.

Servicii incluse - Instalare si instruire - la sediul clientului pentru Mun. Bucuresti, jud. Ilfov, Mun. Constanta remote pentru celelalte arii geografice.

- Asistenta pentru utilizarea programului pe intreaga perioada licentiata.

- Livrare in 24 de ore (in zile lucratoare), in toate localitatile principale. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

- Intocmire dosar pentru DGFP.

- Depunere dosar la DGFP si ridicare numar fiscal gratuit pentru jud. Constanta; optional la doar 80 Lei, tva inclus pentru Mun. Bucuresti si jud. Ilfov.

- Fiscalizarea casei de marcat la sediul clientului - pentru Mun. Bucuresti, jud. Ilfov si jud. Constanta; la sediul colaboratorilor de service - pentru celelalte judete.

- Gratuit doua semne din plastic cu texte obligatorii: Pastrati bonul fiscal, Numar OPC. Placutele se livreaza la comanda.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura