Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii la cheie

Membru Bizoo de 16 ani.
3.06
3 stars: Normal
16 pareri

Panou publicitar LED perete unidirectional

0 stars: 0.00 din 0 pareri

325 lei Lei
Brand
ART4187SED
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Panou publicitar LED perete unidirectional, Hexagon modular magnetic, 500x433x46mm.

Informatii produs

Instalare foarte usoara cu un simplu Click Magnetic.

Conexiunea foarte puternica si de calitate dintre cele patru discuri magnetice si corpul de baza hexagonal asigura o stabilitate ferma a acestor display-uri LED pe suprafata de montaj. O singura bucata inclusa in pret.

Se poate realiza o configuratie de maxim 8 unitati display LED Hexagon cu ajutorul alimentatorului prevazut cu transformator de 5A. Pentru mai multe unitati display LED hexagon se va utiliza un power supply mai mare.

Ca si in cazul diferitelor serii oferite de abcMIX si la seria display LED hexagon imaginatia fiecaruia poate realiza o serie intreaga de configuratii.Ecranul acestui display LED hexagon se poate echipa cu print-uri/imagini personalizate, care cu siguranta vor constitui o prezenta inedita si de bun gust in fiecare dintre incaperile unde va fi amplasat.

Display-ul LED de perete din seria hexagon modular este o buna alegere pentru transmiterea ofertei, atat de produse cat si de servicii, prin continutul imaginilor tiparite.

Tip montaj: aplicat
Model: Hexagon
Tensiune (V): 12VDC
Dimensiuni (mm): 500x433x46mm
Greutate: 1.6kg
Putere: 6.5W
Temperatura de culoare (K): 6500K
Grad de protectie (IP): IP20
Material: PCBA / ABS
Brand: abcMIX

Servicii incluse - Livrare gratuita pentru clientii cu contract de service, precum si pentru comenzi in valoare totala de 200 Lei sau mai mari.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura