Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Solutii la cheie

Membru Bizoo de 15 ani.
2.93
3 stars: Normal
15 pareri

Mini sistem cu cantar

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1976 lei Lei
Brand
ART001548SED
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Informatii produs

Sistem de vanzare si cantarire pentru magazine de proximitate, ce ajuta la automatizarea vanzarii fara folosirea neaparata a unui computer.
Pastrati banii in siguranta in sertarul metalic, vindeti rapid cu cititorul laser si preluati greutatea din cantar in casa de marcat.
La achizitionarea acestui sistem beneficiati gratuit de programarea in casa de marcat a listei complete de articole, conectarea componentelor si instruirea operatorilor.

Optional, puteti adauga un computer si un program de gestiune, pentru a tine evidenta stocurilor.

Sistemul include:

Casa de marcat Datecs DP25. Toate serviciile sunt incluse pentru orice judet: livrare, intocmirea dosarului pentru DGFP, fiscalizare, programare articole, instruire.
Cititor coduri de bare Motorola LS1203. Poate scana de la o distanta de 20-30 cm datorita tehnologiei laser. Garantie 2 ani si livrare gratuita.

Cantar comercial Microsif CP cu interfata de conectare la casa de marcat pentru transmiterea greutatii. Acumulator inclus si verificare metrologica valabila 1 an de la cumparare. Puteti alege intre variantele de cantarire pana la 15 sau 30 kg, fara diferenta de pret.
Sertar de bani Mediu. Sertarul se deschide automat la emiterea bonurilor sau manual din cheie.

Optionale:
Program de gestiune Facturis la 250 Lei, tva inclus sau Sedona Retail la 1400 Lei, tva inclus.
Computer cu monitor, tastatura, mouse, licenta Windows 7 in varianta reconditionata la 800 Lei, tva inclus sau nou la 1900 Lei, tva inclus.
Aplicatie DatPlu4 pentru editarea ulterioara a articolelor in casa de marcat la 190 Lei, tva inclus.

Avantaje:
Alegand acest pachet realizati o economie de 75 Lei si beneficiati de programarea tuturor articolelor, indiferent de localitatea in care comandati sistemul.
Puteti alege una din listele de articole potrivita magazinului dumneavoastra (cu coduri de bare incluse) puse la dispozitie la pagina Download (punctul 9), iar astfel puteti incepe folosirea sistemului imediat, fara nici un efort de pregatire al nomenclatorului de produse.
Casa de marcat permite conectarea simultana a tuturor perifericelor: sertar de bani, cititor coduri, cantar.
Primiti gratuit placute din plastic cu inscriptiile obligatorii Pastrati bonul si Protectia consumatorilor.

Servicii incluse - Instalare si instruire - la sediul clientului pentru Mun. Bucuresti, jud. Ilfov, jud. Constanta remote pentru celelalte judete.
- Asistenta pentru utilizarea programului pe intreaga perioada licentiata.
- Livrare in 24 de ore (in zile lucratoare), in toate localitatile principale. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.
- Intocmire dosar pentru DGFP.
- Depunere dosar la DGFP si ridicare numar fiscal gratuit pentru jud. Constanta; optional la doar 80 Lei, tva inclus pentru Mun. Bucuresti si jud. Ilfov.
- Fiscalizarea casei de marcat la sediul clientului - pentru Mun. Bucuresti, jud. Ilfov si jud. Constanta; la sediul colaboratorilor de service - pentru celelalte judete.
- Verificare metrologica pentru cantar, valabila 1 an
- Gratuit doua semne din plastic cu texte obligatorii: Pastrati bonul fiscal , Numar OPC. Placutele se livreaza la comanda.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura